Feridja në përqafimin e burrit të saj dhe Xhynejtit, tregon dashurin e madhe për të dy

Feridja e ka Xhynejtin më shumë se shok, e këtë e tregojnë fotografitë që poston me të.Është prej aktoreve më të famshme dhe më profesionale që ka kinematografia turke.

Feridja edhe kur është me burrin e saj, e fton Xhynejtin të ju bashkohet atyre.Një fotografi tregon se ajo ka një dashuri të madhe për të dy.Për më shumë shikoni si ka hyrë në mes të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *