Burcu Kara një nënë e përkushtuar dhe e lumtur

Burcu Kara e cilësuar si një ndër aktoret më të bukura turke. Ajo ka lindur më 1 mars 1980 në Bursa. Aktrimi dhe prezantimi janë dy fushat e saj të suksesshme, me të cilat edhe ajo paguhet shumë. Është e martuar dhe tanimë një nënë e përkushtuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *