Studente dhe spikere lajmesh, Majlinda Bregu publikon foton e rrallë kur ishte 21-vjeç

Deputetja e partisë Demokratike ka ndarë me ndjekësit e saj në ‘Instagram’ një foto të vjetër të sajën. Në vitet 1995 kur ajo ende studionte, për të gjithë ata që nuk e kanë ditur, Majlinda ka punuar edhe në TVSH me orar të shkurtuar, si një spikere lajmesh. Duhet thënë se pavarësisht viteve që kanë kaluar, ajo ka po të njëjtën hijeshi si dikur. “Çfarë kthimi në kohë! 1995 ose 21 vjeç. Part time në TVSH, full time studente. Mirë që kishte Eleni Toroveci një buzëkuq ekrani për të gjitha”, -ka shkruar Majlinda krahas fotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *