Hande Ercel dhe Murat Dalkilic guxojnë për herë të parë të…

Çifti tanimë i konfirmuar i showbizzit turk Hande Ercel dhe Murat Dalkilic kanë bërë udhëtimin e tyre të rradhes, këtë herë shumë larg, në Kaliforni. Ata i janë bashkuar festivalit të Coachellas, një organizim gjigand që zgjedhin të shkojnë shumë personazhe të njohur nga e gjithë bota.Hande dukej vërtet e bukur me lookun që i përshtatej dress code-t të këtij festivali, dhe nuk ka lënë asnjë mundesi t’i humbasë pa postuar foto në instagram. Edhe Murat ka hedhur foto në profilin e tij por ajo që ngacmoi më shumë ishte fotoja e tyre e përbashket.Si asnjëherë më parë çifti guxoi të bëhej edhe më publik.

😍

A post shared by Murat Dalkılıç (@muratdalkilic) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *