Savash u martua me Missin arab, femra që ‘çmendi’ gjithë Turqinë me bukuri ! ( FOTO )

Murat Yıldırım dhe Imane Elbani janë çifti më i komentuar në mediet turke, për shkak të famës së të dy personazheve.

Murat ka qëlluar në shenjë sa i përket përzgjedhjes së gruas.

Në 80 milionë banorë sa ka Turqia nuk i kanë mjaftuar për të përzgjedhur femrën që do ta kaloj jetën me të.

Ai është martuar me Miss Marokun, një nga femrat të cilësuara si më e bukura arabe.

Iman u bë e njohur edhe për publikun turk si femra që ‘çmend’ me bukuri.

E ky titull i kujt më shumë i shkon se kësaj super femre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *