Sule e dashuruar marrëzish në Xhengizin edhe prapa kamerave, shikoni çfarë bëjnë

Nëse përmendet emri Sule, mendja menjëherë do të i shkojë te telenovela, Nëna. Ky serial me një temë interesante po vazhdon të shfaqet edhe tek ne.Sule është një nënë e cila nuk kujdeset edhe aq mirë për bijën e saj Melek…. Ajo dashurohet në Xhengizin, personazh ky që ia vështirëson edhe më shumë jetën asaj.Gjithsesi, ajo prapë se prapë e do atë dhe nuk heq dorë nga ai. Ata duken se ia kalojnë mirë edhe jashtë kamerave. Kjo foto e dëshmon këtë fakt.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *