Do të çuditeni, ky është vendi më i frekuentuar në botë nga turistët

Shesh e kemi të vështirë të zgjedhim se ku duam të shkojmë me pushime. Do të mahniteni pasi të mësoni se cili është vendi i duhur dhe më i kërkuari në botë për pushime.
Sipas një raporti të ri nga “Mastercard” ka një qytet që i ka mundur Londrën, Parisin apo Tokion dhe ai është: Bangkoku.

Kings Palace in Bangkok


Ky është vendi më i kërkuar pasi ka një mikëpritje të madhe. Sipas të dhënave 19 milionë vizitorë në 2016-n e ka vizituar këtë vend dhe turistët tërhiqen nga arkitektura befasuese e qytetit, kultura e pasur dhe klima tropikale. Po kështu edhe nga çmimet e lira, pasi një turist shpenzon mesatarisht 64 dollarë në ditë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *