Ejlyl dhe Aliu shijojnë darkën të gatuar nga ky i fundit. . . ja cfare do te ndodhe neser

Aliu debaton me Sinanin.Debatet jane te ashpra mes Aliut dhe Sinanit . Aliu i kerkon te dije Sinanit rreth te kaluares rreth tij Sulltanit dhe Ejlyl , ketu gjendja acarohet. Gjithcka do te perfundoje ne zenka te medha . Arsyeja pse Sinani nuk i pergjigjet Aliut me te verteten akoma nuk dihet .

Përsëri Ipek dhe Ejlyl do të kenë debate. Ipek i kerkon llogari dhe i thote Ejlyl se ajo nuk po kujdeset siq duhet dhe nuk po e ben detyren e motres se madhe siq duhet . Ejlyl i pergjigjet se ata te dyja duhet te jene bashke sido te jete situata, dhe te mos pengojne jetet e tyre . Ipek dhe Ejlyl serish jane ne debate te medha . Një operacion nuk po shkon siç duhet për Sinanin. Eshte operacion i veshtire per Sinanin dhe nuk dihet ne do te perfundoje me sukses . Ne vazhdimesi te operacionit Sinani mundohet dhe ja del te perfundoje operacionin me sukses.Ndërkohë, Aliu po heton për Sulltanin. Aliu dyshon shume per Sinanin dhe do te gjeje nje te vertete , e vertete e cila vetem Sinani mund ta rrefeje dhe te dale ne shesh vetem prej tij.

Ejlyl dhe Aliu shijojnë darkën të gatuar nga ky i fundit. Ejlyl dhe Aliu kalojne nje nate te mrekullueshme bashke dhe emocioni qe te dy jane bashke eshte teper i madh . Ata jane shume te gezuar qe pavarsisht problemeve te apo te pa zgjidhura jane serish bashke .Nje tjeter plan i Sulltanit eshte ne veprim . Kete rradhe perfshihet dhe Sinani . Sinani eshte i vetmi person per te cilin askush nuk dyshon . Permbledhja u krijua nga stafi i “Telenovelat Premiere” ne baze serise se ardhshme , pelqeje foton e meposhtme nese te pelqeu dhe e lexove permbledhja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *