Kush ka zemër të ecë në këtë lartësi?

E përballoni dot të ecni në 340 m lartësi, mbi një urë xhami të tejdukshme, pa rrip sigurimi?
Sfida e fundit për guximtarët e lartësisë është Ura e Shangait e ndërtuar në korrik 2016.
Nxit adrenalinën e vizitorëve dhe me siguri ofron një eksperiencë të pakrahasueshme.
Por jo të gjithë mund ta përballojnë. Jo nëse jeni me zemër.
Më poshtë disa foto nga platformat më “të rrezikshme” dhe me pamje madhështore në botë.

ArktVestlandet1.tif

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *