Ushqimet që dietologët nuk ua rekomandojnë ti hani në mëngjes!

Dietologët mendojnë se një mëngjes i shëndetshëm duhet të përmbajë 400-700 kalori. Po rata nuk rekomanojnë të haen disa ushqime që ju i konsumoni më së shumti.
Më poshtë do të shihni disa prej ushqimeve që ju nuk duhet të konsumoni në mëngjes dhe arsyet pse:
Krepa dhe pancakes
Ky lloj mëngjesi kontribon në shëndetin e tepërt dhe mund tu rëndojë gjendjen shpirtërore.

Drithra dhe musli
Këto ushqime përmbajnë shumë sheqer dhe jo fibra e proteina.

Bukë të bardhë
Sa më shumë bukë të bardhë të hani aq më e dëmshme është, sa më e djegur të jetë ajo më shumë kancerogjene është.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *