Ja çfarë i mungon më shumë Murat Boz nga bashkëjetesa e tij me aktoren

Murat Boz dhe Asli Enver i dhanë fund lidhjes së tyre thuajse 3 vjeçare. Edhe pse të gjithë ishin në pritje të martesës së tyre, çifti vendosi të shkëpuste çdo marrëdhënie. Megjithatë, më shumë se të Aslit, Murat ndjen mungesën e dy maceve që bashkëjetonin me ta. Duses dhe Matis ishin dy kotelet për të cilat aktualisht kujdeset Asli. Burime pranë aktorit Murat Boz janë shprehur se macet i mungojnë atij shumë, pasi i kishte si fëmijët e tij.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *