Bukuria

Almeda Abazi tregon si kujdeset për fytyrën, u duhen vetëm dy përbërës që gjenden në çdo shtëpi

Almeda Abazi është bërë si fillim shumë e njohur në Shqipëri me pjesëmarrjen e saj në disa kompeticione bukurie dhe është shpallur edhe ‘Miss Globe Universe’ në vitin 2008. Së fundmi, Almeda është rikthyer sërish në Shqipëri, por këtë herë…
Read more