Shëndeti

Studimi danez: “Fëmijët me nëna në karrierë, më të prirur për të qenë obezë

Duke vërejtur ndryshimin mes fëmijëve me nëna të punësuara dhe atyre me nëna në karrierë, organizata të ndryshme jofitimprurëse daneze dhe ekonomistë kanë kryer një studim për të treguar se si ndikojnë angazhimet e nënës në shëndetin e fëmijës. Sipas…
Read more

Jeni lodhur nga dietat e mbajtura prej kohësh dhe pa rezultat? Kjo pije do t’ju ndihmojë të humbisni 14 kg në 21 ditë!

Trupi i njeriut është një mekanizëm i përsosur, por që i nevojitet mirëmbajtja dhe përmirësimi i vazhdueshëm. Ju duhet ta pasuroni dietën tuaj me lëndë ushqyese, por ndonjëherë ndodh që e ekzagjeroni dhe kjo përkthehet në përhapjen e sëmundjeve të…
Read more