Latest Posts

Jeni lodhur nga dietat e mbajtura prej kohësh dhe pa rezultat? Kjo pije do t’ju ndihmojë të humbisni 14 kg në 21 ditë!

Trupi i njeriut është një mekanizëm i përsosur, por që i nevojitet mirëmbajtja dhe përmirësimi i vazhdueshëm. Ju duhet ta pasuroni dietën tuaj me lëndë ushqyese, por ndonjëherë ndodh që e ekzagjeroni dhe kjo përkthehet në përhapjen e sëmundjeve të…
Read more

Skandali i Facebook, BE: “Të përfshirë përdoruesit evropianë, është e papranueshme”

Komisioni Evropian do të hetojë rastin e të dhënave personale të përbashkëta nga Facebook të cilat i konsiderojnë të papranueshme. Një zëdhënës i ekzekutivit europian u shpreh se: “Të dhënat konfirmojnë se qytetarët evropianë janë të përfshirë në këtë skandal”….
Read more