Latest Posts

PËRVEÇ FAKTIT QË NUK FLASIN, DY KËNGËTARET SHQIPTARE TASHMË JANË RIVALE PËR TË NJEJTIN ÇMIM!

Dua Lipa dhe Rita Ora janë dy këngëtaret shqiptare të cilat po korrin sukses të jashtëzakonshëm. Me hitet e tyre, ato janë bërë pjesë e klasifikimeve botërore si dhe kanë rrëmbyer mjaft çmime. Por, siç dihet tashmë, dy vajzat nuk…
Read more