Tag Archive: a për të qeshur! Këngëtarja shqiptare niset nga Parisi por ka një problem: Harron pasaportën dhe…

Për të qarë, a për të qeshur! Këngëtarja shqiptare niset nga Parisi por ka një problem: Harron pasaportën dhe…

Personazhet e njohur u duhet të udhëtojnë shumë shpesh për në vende të ndryshme, por ndonjëherë jo çdo gjë shkon siç duhet. Prej nxitimit ose pakujdesisë, ndodh që të harrojnë pa bërë diçka ose pa marrë diçka me vete. E…
Read more