Tag Archive: Aktori i njohur nga «Zonja Fazilet dhe të bijat» kapet mat me Miss Turqinë

Aktori i njohur nga «Zonja Fazilet dhe të bijat» kapet mat me Miss Turqinë

Idris Nebi Taşkan është një aktor i ri por shumë i talentuar. I njohur fillimisht si basketbollist, Taskan u bë famshëm si Jasin nga seriali «Zonja Fazilet dhe të bijat».  Mbrëmjen e djeshme aktori është përballur me një surprizë të…
Read more