Tag Archive: Arsyeja pse Betatrix Ramosaj ka bërë një shkëputje nga muzika paska qenë për “faj” të një detaji që s’e kishim menduar…

Arsyeja pse Betatrix Ramosaj ka bërë një shkëputje nga muzika paska qenë për “faj” të një detaji që s’e kishim menduar…

Që në qershor të vitit të kaluar, Beatrix Ramosaj nuk ka qenë aktive në muzikë për të publikuar këngë të reja. Ndaj dhe më e fundit nga ajo është “Pa ndjenjë” që bëri edhe zhurmë për faktin se në klip…
Read more