Tag Archive: Bashkëpunuan për një projekt; ja çfarë tha modelja e Victoria Secret për Kivanc Tatlitug

Bashkëpunuan për një projekt; ja çfarë tha modelja e Victoria Secret për Kivanc Tatlitug

Kivanc Tatlitug u zgjodh si imazh i një marke të njohur së bashku me modelen e famshme të Victoria Secret, Romee Strijd. Projekti u mirëprit shumë mirë dhe reklama e realizuar prej tyre ishte shumë e bukur. Por tani që…
Read more