Tag Archive: Beyonce Knowels

Performanca energjike e Beyoncé në festivalin Coachella për të cilën të gjithë flasin

Beyonce bëri një përshtypje të madhe në Coachella, ku performoi me Destiny’s Child dhe Jay Z. Një vit pasi u tërhoq nga Coachella për shkak të shtatzënisë së binjakeve Rumi dhe Sir, Beyonce u shfaq në festivalin popullor dhe magjepsi…
Read more