Tag Archive: Gjatë gjithë kohës kemi komplimentuar Albërie Hadërgjonajn

Gjatë gjithë kohës kemi komplimentuar Albërie Hadërgjonajn, por nuk kemi parë nënën e saj

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj gjithmonë komplimentohet për linjat dhe look-un e saj mjaft të kuruar. Pasi vajza e Albëries bëri fëmijë, të gjithë i jemi referuar kësaj të fundit si gjyshja më seksi në botë dhe me të drejtë, sepse nuk…
Read more