Tag Archive: Gruaja e Assadit mes luksit e këpucëve të kristalit. Fëmijet vdesin urie dhe po i vret burri i saj me arme kimike (FOTO)

Gruaja e Assadit mes luksit e këpucëve të kristalit. Fëmijet vdesin urie dhe po i vret burri i saj me arme kimike (FOTO)

Asma al-Assad, bashkëshortja e diktatorit sirian është e njohur botërisht si “Zonja e Parë e Ferrit”, kjo për faktin se jeton mes luksit, ndërkohë që fëmijët vdesin rrugëve për shkak të sulmeve kimike. Bashar al Assad dhe bashkëshortja e tij…
Read more