Tag Archive: martohet me të dashurën 33 vite më të re

Aktori i njohur dasëm për herë të tretë, martohet me të dashurën 33 vite më të re

Pas tre viteve bashkë, tashmë dashuria mes Richard Gere 68-vjeç dhe Alejandra Silva 35-vjeç do të kurorëzohetnë një dasëm e cila është e treat për aktorin. Sipas gazetës Spanjolle “ABC” çifti ka caktuar datën 5 maj dhe kanë zgjedhur Ëashingtopnin…
Read more