Tag Archive: më të prirur për të qenë obezë

Studimi danez: “Fëmijët me nëna në karrierë, më të prirur për të qenë obezë

Duke vërejtur ndryshimin mes fëmijëve me nëna të punësuara dhe atyre me nëna në karrierë, organizata të ndryshme jofitimprurëse daneze dhe ekonomistë kanë kryer një studim për të treguar se si ndikojnë angazhimet e nënës në shëndetin e fëmijës. Sipas…
Read more