Tag Archive: Një fustan i thjeshtë blu dhe taka me xixa gri

Një fustan i thjeshtë blu dhe taka me xixa gri, ja sa ka kushtuar veshja e ditëlindjes së Xhensilës

Festën e 25 vjetorit të lindjes Xhensila Myrtezaji e festoi në mënyrë përrallore pranë miqve dhe familjarëve të saj. Në këtë festë Xhensila kishte veshur një fustan të shkurtë blu të dizajnuar me figura i cili i nxirrte në pah…
Read more