Tag Archive: Një tjetër ndarje në showbizin turk: Baris Arduc dhe Gupse Ozay i thonë lamtumirë njëri-tjetrit

Një tjetër ndarje në showbizin turk: Baris Arduc dhe Gupse Ozay i thonë lamtumirë njëri-tjetrit

Kjo periudhë në showbizin turk ka qenë e mbushur me ndarje. Fillimisht, aktorja e njohur e “Dashuri e pafund”, Hazal Filiz Kucukkose firmosi dokumentat e divorcit duke i dhënë fund martesës së saj 4 vjeçare me Tuan Tunalin. Më pas,…
Read more