Tag Archive: Nuk thonë kot që vajzat janë të marrosura pas babit

Nuk thonë kot që vajzat janë të marrosura pas babit, shikoni çfarë bën vajza e vogël e David Beckham

David Beckham shpesh herë ndan momente nga jeta e përditshme me familjen e tij. Ditën djeshme, ai ka treguar edhe njëherë tjetër marrëdhënien e fortë që ka me të bijën, Harper. Ai është baba i katër fëmijëve, 3 djem dhe…
Read more