Tag Archive: por ky është raporti i “Hazallit” dhe “Xhansus” në jetën reale (Foto)

Në serial urrehen mes vete, por ky është raporti i “Hazallit” dhe “Xhansus” në jetën reale (Foto)

Seriali “Fate të lidhura”, është ndër më të shikuarit në Turqi por edhe në Kosovë. Xhansu të cilat ishin ngatërruar kur ishin foshnje dhe kanë bërë jetën e njëra-tjetrës. Në serial dy vajzat simpatike nuk kanë raporte edhe aq të…
Read more