Tag Archive: reagon Tolgahan: Habitem që bëhen çështje e ditës fotot në moshën 15 vjeçare!

Almeda Abazin e akuzojnë për operacione plastike, reagon Tolgahan: Habitem që bëhen çështje e ditës fotot në moshën 15 vjeçare!

Almeda Abazi është një ndër personazhet e preferuar në Shqipëri dhe Turqi. Së fundmi ajo është akuzuar nga mediat turke se ka bërë operacione plastike, në të cilat janë publikuar disa foto të Almedës në moshën 15 vjeçare dhe sot….
Read more