Tag Archive: Romantik dhe i dhënë pas letërsisë

Romantik dhe i dhënë pas letërsisë, Alp Nevruz në lidhje dashurie me aktoren e njohur nga «Dielli i dimrit»

E mbani mend Seda nga «Dielli i dimrit»? Aktorja e njohur është në një lidhje dashurie me Alp Nevruz, aktorin e njohur si Sinan nga « Zonja Fazilet dhe të bijat». Thuhet se çifti është ende në fazën e njohjes…
Read more