Tag Archive: Tristan Thompson tradhëtoi Khloe-n dhe tashmë Enca nuk ka më pikë besimi tek asnjë mashkull në botë

Tristan Thompson tradhëtoi Khloe-n dhe tashmë Enca nuk ka më pikë besimi tek asnjë mashkull në botë

E gjithë bota sot është zgjuar me lajmin e tradhëtisë që ka ndodhur në klanin Kardashian. Tristan Thomson, bashkëshorti i Khloe Kardashian u kap me video në një club duke e tradhëtuar gruan e tij e cila është aktualisht edhe…
Read more